Firma de mutari si debarasari mobila Transport moloz Brasov

Transport moloz Brasov

Transportam moloz curat cu autoutilitare basculabile de 3,5 tone. Depozitarea molozului se face in locuri special amenajate.

INCARCARE MOLOZ

Incarcarea molozului se va face de catre client, cu lopata sau cu utilaje specifice. Volumul autoutilitarelor noastre de transport moloz in Brasov, este de 3 mc, fara a se depasi greutatea maxima admisa a masinii.

CAPACITATEA NOASTRA

Capacitatea noastra de a transporta moloz in Brasov este de cca 30 mc/zi. Detinem autoutilitare adecvate traficului aglomerat din orasul Brasov.

AUTORIZATIA DE MEDIU

Clientii nostri trebuie sa detina autorizatie de mediu, privind generarea deseurilor nepericuloase. Autorizatia poate fi obtinuta de la primarie, conform Legii in vigoare.

TARIFE

Tarifele privind transportul molozului in Brasov, se negociaza in functie de: etajul la care este depozitat molozul; distanta de la locul de parcare si pana la usa imobilului; Volumul de moloz.

TRANSPORT MOLOZ BRASOV

Transportul molozului in Brasov se va face numai in conditiile legii. Bena masinii va fi acoperita cu prelata, pentru a peintampina eventualele pierderi de moloz pe strada

DESCARCARE MOLOZ

Descarcarea molozului la rampele autorizate se va face de catre firma noastra, prin basculare, fara sa implice vreun cost suplimentar din partea clientului.

CLIENTI MULTUMITI

am transportat moloz cu aceasta firma si am fost foarte multumiti

”raport bun calitate-pret”

”echipa de exceptie”