Firma de mutari si debarasari mobila Transport mobila Timisoara. Sunati sau trimiteti mesaj la Telefon/WhatsApp 0759436971

Transport mobila Timisoara. Sunati sau trimiteti mesaj la Telefon/WhatsApp 0759436971

Tel -0759.436.971
Whatsapp-0759.436.971
E-mail -transportamobilapunctro@gmail.com

 

Tarifele orientative practicate de firma noastră sunt urmatoarele:

Transport canapea în Timișoara, de la Parter-Parter, tariful este de 200 lei, incluzând servicii de manipulare; Tariful privind urcatul pe scări, este de 15 lei / etaj; Tariful pentru mutarea unui pat de mijloc și a unui dulap cu 2 uși, in Timișoara, este de 300 lei, dacă acestea sunt pregătite și se muta de la parter-parter; Pretul privind urcatul pe scări sau cu liftul se negociază; Tariful privind mutarea lucrurilor dintr-un apartament cu 2 camere, în Timișoara, dacă acestea sunt pregătite și se muta de la parter-parter, este de de 700 lei; Tariful privind montajul unui pat este de 50 lei;Tariful privind montajul unei canapele este de 50 lei. Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati telefonic. Preturile de mai sus au caracter ORIENTATIV; tariful final se negociaza impreuna cu clientul, in functie de volumul de mobila.

 

SERVICII OFERITE

Oferim timișorenilor servicii de: –  mutare mobila, bagaje, electrocasnice, mutare sedii de firma, demontare/montare mobila, debarasare mobila veche, transport national și internațional. De asemenea, la solicitarea clientilor, firma noastra presteaza servicii de montat/demontat mobila. Transportam si marfa paletata sau vrac.

 

DESPRE NOI

Suntem o firma cu acoperire națională, pregătita sa preia orice comanda de transport mobila și marfa, demontat/montat mobila.
Experienta noastră profesionala se reflecta în calitatea serviciilor oferite. Camioanele si dubele cu care transportam mobila in Timisoara sun special concepute si dotate corespunzator unuei mutari sigure. Experienta miilor de mutari efectuate de firma noastra ne faciliteaza comunicarea cu clientii si executarea serviciilor de mutare, intr-un mod simplu si rapid. Echipele noastre de profesionisti dispun de conditie fizicica si psihica deosebita, oferind toata experienta lor in cadrul serviciilor de mutari. Detinem flota de masini in aproape toate orasele din Romania.