Firma de mutari si debarasari mobila TRANSPORT MOBILA TIMISOARA-PROGRAM ZILNIC – 0759436971 Alege profesionistii!

TRANSPORT MOBILA TIMISOARA-PROGRAM ZILNIC – 0759436971 Alege profesionistii!

Transport mobila Timisoara

 

Transportam: – Mobila, Bagaje, Electrocasnice, alte lucruri domestice, cu echipe de profesioniști bine instruite pentru rezultate optime. Montam/demontam mobila supusa mutării. Deținem dube și camioane dotate corespunzător privind transportul de mobila în Timișoara. Daca aveti mobila veche de debarasat, tot noi o putem ridica. Pentru comenzi mari, acordam reducere de pret substantiala. Mobila sau electrocasnicele mari pot fi demontate/remontate de echipa noastra de profesionisti. Apelati cu incredere la echipa de profesionisti, pentru a beneficia de serviciile pe vi le doriti!

MOD DE LUCRU

Clientii ne contacteaza telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Ofera cat mai multe detalii despre serviciile de mutare sau debarasare propuse.

Este foarte important sa cunoastem detalii cu privire la etajul care se afla mobila dumneavoastra; daca exista lift spatios sau daca mobila se cara pe scari. In functie de toate datele de mai sus solicitate, suntem in masura sa formulam pretul corect.

De asemenea, serviciile firmei noastre de transport mobila in Timisoara, sunt garantate printr-un contract de prestari servicii, astfel, clientul este complet acoperit din punct de vedere juridic. Ne asumam intreaga responsabilitate in tot ceea e facem.

Dupa negocierea tarifului se încheie un contract de prestări servicii. Conform art.1240 Cod Civil, contractul poate fi și verbal.
Echipa se prezintă la data și ora convenita pentru a efectua lucrarea .
COVID-19Toti angajații noștri sunt vaccinați împotriva SARS-COV-2.
Luam masuri de combatere și prevenire a infectării.

PRETURI PRACTICATE DE FIRMA NOASTRA

    • Pentru transportul de mobila sau marfa cu camion de 3.5 tone dotat cu lift hidraulic, tariful este de 3.00 lei/km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante mai mari de 200 km / sens.

    • Transportul de mobila sau marfa cu camion de 5 tone ( 32 mc ), având dimensiuni se gabarit : L = 6.1 m, lățime = 2.4 m, înălțime = 2.2 m, tariful este de 4.00 lei / km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante de minimum 200 km/sens.

    • Serviciile de manipulare, orientativ, se taxeaza /ora, 60 lei/persoana. Închirierea personalului se face pe minimum 4 ore.

    • Serviciile de montaj mobila se negociază în funcţie de dificultatea operațiunii vazute la fata locului sau explicata de beneficiar in cadrul negocierii.

GALERIE IMAGINI

cu echipele noastre de montaj si mutari mobila in Timisoara

INTREBARI SI RASPUNSURI UTILE:

Firma dumneavoastra monteaza mobila propusa pentru mutare?

Raspuns: Montam/demontam orice tip de mobila, indiferent de producator

Oferta dumneavoastra este valabila pentru orice client?

Raspuns: Toti clientii beneficiaza de reduceri in anul 2023, asa cum am mentionat mai sus

Cu cat timp inainte trebuie sa ma programez?

Raspuns: Cu 48 ore inainte. Uneori putem si in aceesi zi, daca agenda ne permite

Pot plati prin banca?

Raspuns: Da

 

 

 

 
   

Telefon contact: 0759436971

WhatsApp : 0759436971

E-mail: transportamobilapunctro@gmail.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.