TRANSPORT MOBILA TIMISOARA-PROGRAM ZILNIC – 0759.436.971

Reduceri de pret in luna Ianuarie!

Transportam: – Mobila, Bagaje, Electrocasnice, alte lucruri domestice, cu echipe de profesioniști bine instruite pentru rezultate optime. Montam/demontam mobila supusa mutării. Deținem dube și camioane dotate corespunzător privind transportul de mobila în Timișoara. Daca aveti mobila veche de debarasat, tot noi o putem ridica. Pentru comenzi mari, acordam reducere de pret substantiala. Mobila sau electrocasnicele mari pot fi demontate/remontate de echipa noastra de profesionisti. Apelati cu incredere la echipa de profesionisti, pentru a beneficia de serviciile pe vi le doriti!

MOD DE LUCRU

Clientii ne contacteaza telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

Dupa negocierea tarifului se încheie un contract de prestări servicii. Conform art.1240 Cod Civil, contractul poate fi și verbal.

Echipa se prezintă la data și ora convenita pentru a efectua lucrarea .

COVID-19Toti angajații noștri sunt vaccinați împotriva SARS-COV-2.

Luam masuri de combatere și prevenire a infectării.

PRETURI

  • Pentru transportul de mobila sau marfa cu camion de 3.5 tone dotat cu lift hidraulic, tariful este de 2.5 lei/km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante mai mari de 200 km / sens.
  • Transportul de mobila sau marfa cu camion de 5 tone ( 32 mc ), având dimensiuni se gabarit : L = 6.1 m, lățime = 2.4 m, înălțime = 2.2 m, tariful este de 3 lei / km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante de minimum 200 km/sens.
  • Serviciile de manipulare se taxeaza /ora, 60 lei/persoana. Închirierea personalului se face pe minimum 4 ore.
  • Serviciile de montaj mobila se negociază în funcţie de dificultatea operațiunii.


DATE CONTACT:
e-mail: transportamobilapunctro@gmail.com
tel – 0759.436.971
whatsapp – 0759.436.971