Firma de mutari si debarasari mobila Transport si debarasare mobila in Sibiu. Tel: 0759436971. Reduceri 10% pentru estimari online. Program nonstop.

Transport si debarasare mobila in Sibiu. Tel: 0759436971. Reduceri 10% pentru estimari online. Program nonstop.

 

transport frigider la pozitia vertical

 


Esti interesat de mutare mobila in Sibiu, sau debarasare mobila in Sibiu? Noi te putem ajuta! Daca ai mobila de montat sau vrei sa transporti marfa, noi te putem ajuta!

Completeaza formularul de mai jos, pentru estimare costuri.  Primesti oferta de pret, in max. 15 minute

 

Exemplu: ” o canapea 3 locuri, un dulap 2 usi, 15 cutii…s.a.m.d…


  

SERVICII

 

 Transportam mobila, bagaje, electrocasnice, mutam arhiva, birouri, debarasam mobila veche. Detinem dube și camioane dotate corespunzător pentru orice tip de transport. Echipele noastre de manipulanti și tamplari sunt gata sa preia orice comanda de la cei mai pretențioși clienti. Pe tot parcursul transportului, marfa/mobila, bunurile, sunt asigurate prin asigurare. Daca ai nevoie sa demontezi si sa remontezi mobila veche, tot firma nostra este solutia. Cu echipe se specialisti bine nstruite, abordam facil orice tip de lucrare, datorita vastei experiente acumulta in domeniul serviciilor de trensport-mutari in Sibiu. Apeleaza-ne in orice mod posibil indicat pe acest site si afla pretul transportului sau mutarii propuse. Suntem aici pentru a prelua orice comanda venita din partea sibienilor.

 

 

 

MOD DE LUCRU

 

Clientii ne contacteaza telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Dupa negocierea tarifului se încheie un contract de prestări servicii, scris sau verbal reluat pe mesaj.  Clientul achita un avans de 0%. Echipa se prezintă la data și ora convenita pentru a efectua lucrarea de transport sau debarasare mobila in Sibiu sau in alte orase. Serviciile firmei noastre sunt prietenoase si nu lasa loc de indoiala cu privire la calitatea oferita. 

 

COVID-19

 

Toti angajații noștri sunt vaccinați împotriva SARS-COV-2. Luam masuri de combatere și prevenire a infectării, prin sterilizarea continua a spatiilor de incarcare si protejarea personalului cu masca de protectia si cu alte mijloace specifice prevazute de legislatia in vigore. 

 

Camion ideal pentru mutarea mobilei din 3 camere
Camion ideal pentru mutarea mobilei din 2 camere
Cota de piata 50%
CLIENT MULTUMIT - Am fost multumit de serviciile acestei firme de mutari mobila in Sibiu. Recomand si acod 5 stele!
5/5

Nu rata ofertele!

Clienti multumiti
0

RECENZII

Am debarasat mobila veche din apartamentul bunicilor din Sibiu cu aceasta firma. Totul a decurs perfect. Serviciile au fost de calitate si prietenoase. Recomand cu drag aceasta firma si acord punctaj maxim!
Carla
Designer
Am apelat la serviciile acestei firme de mutari mobila in Sibiu. Baietii s-au comportat exemplar in privinta calitatii oferite si a serviozitatii. Au ajuns la timp, fara niciun minut intarziere. Recomand si voi mai apela la serviciile acestei firme de mutari, ori de cate ori voi avea nevoie
Marius
Inginer
Am mutat sediu de firma in Sibiu. Echipa a demontat si infoliat totul. Apoi au transportat si remontat. Nu am cuvinte sa le multumesc.Nu au zgariat absolut nimic. Raportul calitate-pret a fost excelent!
Irina
General Manager
Am mutat o canapea si 2 fotolii cu aceasta firma. Baietii au urcat pe scari la etajul 6, fara sa se planga de greutatea canapelei carate. Am fost multumit, motiv pentru care recomand!
Ghita
Cioban
TELEFON: 0759436971
WhatsApp: 0759436971
E-mail: transportamobilapunctro@gmail.com