Firma de mutari si debarasari mobila Transport mobila Ploiesti. Tel 0759/436.971. Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

Transport mobila Ploiesti. Tel 0759/436.971. Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

Transport Mobila Ploiesti, despre noi


Suntem o firma cu acoperire in tot judetul Prahova, dar si in alte orase din Romania. Oferim servicii de mutare, debarasare, montaj, transport marfa, transport pianine, transport obiecte grele, mutari sedii de firma, mutari arhiva, colaborari cu institutiile publice. Detinem cont in SEAP/SICAP. Suntem aici pentru a va oferi cele mai bune servicii. Sunati la 0759436971

Camion ideal pentru transport mobila

Oferta de servicii a firmei noastre, este urmatoarea:


-Transportam mobila, bagaje, marfa, montaj mobila, In Ploiesti si in alte orase, cu plecare din Ploiesti si Bucuresti. Detinem dube și camioane, 17 - 80 mc, dotate corespunzător, pentru orice tip de transport.
Echipele noastre de manipulanti și montatori mobila, sunt gata sa preia orice comanda de la cei mai pretențioși clienti. Pe tot parcursul transportului, marfa este asigurata, cu asigurare de 100.000 euro.

Transport mobila Ploiesti, mod de lucru

Transport mobila Timisoara

Camion ideal pentru transport mobila

Clientii ne contacteaza telefonic, pe WhatsApp, sau pe e-mail ( vezi date de contact in subsolul paginii), pentru a ne oferi toate detaliile legate de mutarea propusa ( lista completa cu bunuri, etaje, lift, locatii, daca aveti nevoie de montaj mobila, etc..)
Dupa negocierea tarifului se încheie un contract de prestări servicii, agreat de ambele parti.
Clientul achita un avans de 0 lei pentru comenzi locale - Ploiesti, urmand ca la finalizarea serviciilor de mutari mobila sau debarasare mobila veche, sa achite integral factura.
Echipa se prezintă la data și ora convenita pentru a efectua lucrarea stabilita prin contractul scris sau verbal. Respectam intocmai conventiile avute cu Beneficiarii serviciilor de transport mobila, transport marfa, debarasare mobila veche, montaj mobila. Oferim servicii de calitate, asa cum isi doreste orice Benficiar. Calitatea primeaza in ideologia firmei noastre.

Transport mobila Ploiesti, pret

Pentru transportul de mobila sau marfa cu camion de 3.5 tone dotat cu lift hidraulic, intre orase, tariful este de 2.5 lei/km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante mai mari de 200 km / sens.

Transportul de mobila sau marfa cu camion de 5 tone ( 32 mc ), având dimensiuni se gabarit : L = 6.1 m, lățime = 2.4 m, înălțime = 2.2 m, tariful este de 3 lei / km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante de minimum 200 km/sens.

Serviciile de manipulare se taxeaza /ora, 60 lei/persoana. Închirierea personalului se face pe minimum 4 ore.
Serviciile de montaj mobila se negociază în funcţie de dificultatea operațiunii.

Debarasare mobila veche Ploiesti, pret

DEBARASARE MOBILA VECHE TIMISOARA

Preturile privind debarasrea mobilei vechi in Ploiesti, sunt urmatoarele:

  1. Debarasare canapea 2 locuri, pret 200 lei;
  2. Debarasare fotoliu, pret 100 lei;
  3. Debarasare saltea mare, pret 150 lei;
  4. Debarasare mobila bucatarie, pret 300 lei;
  5. Debarasare saci cu haine, pret 20 lei;
  6. Debarasare biblioteca 3 m, pret 300 lei;
  7. Debarasare dulap cu 2 usi, pret 150 lei'
  8. Debarasare pat vechi, pret 250 lei;
  9. Debarasare usi de interior, pret 50 lei;
  10. Debarasare parchet vechi, pret 100 lei/camera

NOTA: Preturile pot fi mai mici daca aveti un volum mare de mobila veche

Transport marfa Ploiesti, pret

Pretul privind transportul de marfa in Ploiesti, se personalizeaza cu fiecare Beneficiar in parte, avand in vedere diversitatea comenzilor venite de la Clienti. Contacteaza-ne telefonic sau online si cere o estimare de pret, pentru serviciile propuse. Pretul il comunicam pe loc, daca ne oferi toate detaliile legate de: volumul si greutatea marfurilor, dar si detalii legate de distanta dintre locatii.

Montaj mobila Ploiesti, pret

Daca aveti mobila de montat in Ploiesti, la firma noastra gasiti meseriasi calificati. Montam orice tip de mobila, indiferent de volum. Avem capacitatea de a monta mobila din 3 apartamente intr-o zi. Va rugam sa ne contactati telefonic sau online, pentru a estima costurile montajului de mobila. Suntem aici pentru a oferi cele mai bune solutii cu privire la negocierea pretului corect. Mai jos, gasiti datele de contact.

Transport mobila Ploiesti, contact:

Tel: 0759.436.971

Email: transportamobilapunctro@gmail.com

Whatsapp: 0759.436.971