Firma de mutari si debarasari mobila Transport mobila Pitesti. Tel: 0759/436.971 Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

Transport mobila Pitesti. Tel: 0759/436.971 Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.


Completeaza formularul de mai jos, pentru a estima costul mutarii sau debarasarii propuse. In max 10 minute primiti oferta de pret, de la compania noastra de mutari. Alege profesionistii si scapa de grija mutarii sau debarasarii! Ofera cat mai multe detalii, pentru a primi pretul cel mai corect


ESTIMEAZA COSTUL

Exemplu: '' o canapea 3 locuri, un dulap 2 usi, 15 cutii...s.a.m.d...


Vezi mai multe imagini cu orasul Pitesti

Transport mobila Pitesti, despre noi


Compania noastra de mutari, detine dube si camioane de orice dimensiune, dar si echipe de manipulanti si montatori mobila. Suntem gata sa preluam orice solicitare, fie mutarea unei singure piese de mobilier, fie mutarea unei casa intregi sau a unui sediu de firma. Firma noastra de mutari are experienta si expertiza necesara, de a muta institutii publice de stat si institutii publice private. Oferta firmei noastre este flexibila


.

Transport mobila Pitesti, mod de lucru


Modul de lucru privind transportul de mobila si bagaje, sau mutarea sediilor de firma sau institutii publice, este urmatorul:

  • Clientul ne contacteaza telefonic, pe email sau whatsapp, sau completeaza formularul de estimare costuri.
  • Compania noastra de mutari oferteaza clientul in cel mai scurt timp, iar daca pretul si conditiile sunt agreate de ambele parti, contractul incepe sa isi produca efectele

  • Echipa se prezinta la fata locului pentru a muta mobila si bunurile negociate;
  • La finalizarea serviciului de mutare, clientul achita factura pentru serviciile prestate.

Transport mobila Pitesti, Preturi Orientative


Pentru transportul de mobila sau marfa cu camion de 3.5 tone dotat cu lift hidraulic, tariful este de 3,00 lei/km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante mai mari de 200 km / sens.

Transportul de mobila sau marfa cu camion de 5 tone ( 32 mc ), având dimensiuni se gabarit : L = 6.1 m, lățime = 2.4 m, înălțime = 2.2 m, tariful este de 3,99 lei / km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante de minimum 200 km/sens. Serviciile de manipulare se taxeaza /ora, 80 lei/persoana. Închirierea personalului se face pe minimum 4 ore.Serviciile de montaj mobila se negociază în funcţie de dificultatea operațiunii.


Debarasare mobila veche Pitesti


Ai mobila veche de aruncat? Noi va ajutam sa scapati de mobila veche. Daca vrei sa scapi de canapeaua veche sau de salteaua veche, totul se rezolva cu noi. Scrie-ne pe whatsapp sau in orice mod posibil, indicat mai jos, si obtine o estimare de cost, privind serviciile de colectare mobila veche Pitesti.

Orientativ, pretul privind debarasarea unui fotoliu, este 150 lei. Daca ai de debarasat o saltea de 2 m x 120 cm, pretul este 100 lei. Cu cat volumul de mobila veche este mai mare, cu atat pretul scade. Cere oferta pret de la noi si nu vei fi dezamagit. Suntem aici pentru a va ajuta sa debarasati mobila veche din apartament, garaj, subsol, mansarda, etc. Va ajutam sa faceti loc in casa pentru mobila noua.


Contact:

tel: 0759.436.971

email: transportamobilapunctro@gmail.com

WhatsApp: 0759.436.971