Firma de mutari si debarasari mobila Transport mobila Iasi-Bucuresti-Iasi. 0759/436.971. Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

Transport mobila Iasi-Bucuresti-Iasi. 0759/436.971. Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

Transport mobila Iasi, despre noi

Suntem o firma cu acoperire nationala, cu o flota de peste 40 autocamioane. Transportam mobila, bagaje, marfa, din din orice oraș în București și retur.Detinem dube și camioane dotate corespunzător pentru orice tip de transport. Echipele noastre de manipulanti și tamplari sunt gata sa preia orice comanda de la cei mai pretențioși clienti. Pe tot parcursul transportului, marfa este asigurata. Oferim garantia lucrului bine facut. Suntem adeptii serviciilor de calitate la un pret mic. Cere oferta de pret mai jos, prin intermediul formularului de estimare costuri. Consultantii nostri sunt gata sa preia cererea ta si sa iti comunice oferta de pret, in maximum 30 minute. Ofera cat mai multe detalii despre mobila sau bunurile supuse mutarii, Exemplul privind completarea listei de bunuri, il gasesti in formularul de mai jos. Program Luni-S.

Exemplu: ” o canapea 3 locuri, un dulap 2 usi, 15 cutii…s.a.m.d…


Transport mobila Iasi, mod de lucru

Clientii ne contacteaza telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Dupa negocierea tarifului se încheie un contract de prestări servicii. Daca serviciul negociat cuprinde transportul intre localitati, clientul achita un avans de 20%. Daca serviciul privind mutarea mobilei si a lucrurilor, este pe lan local ( Iasi), clientul nu trebuie sa achite avans. Echipa se prezintă la data și ora convenita pentru a efectua lucrarea. La finalizarea lucrarii, Beneficiarul achita factura fiscala, conform intelegerii initiale stabilite prin contractul scris sau contractul verbal. Procesul-verbal de receptionare a lucrarilor, este obligatoriu.

Transport mobila Iasi, pret

Pentru transportul de mobila sau marfa cu camion de 3.5 tone dotat cu lift hidraulic, tariful este de 3,00  lei/km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante mai mari de 200 km / sens. Transportul de mobila sau marfa cu camion de 5 tone ( 32 mc ), având dimensiuni se gabarit : L = 6.1 m, lățime = 2.4 m, înălțime = 2.2 m, tariful este de 4 lei / km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante de minimum 200 km/sens. Serviciile de manipulare se taxeaza /ora, 60 lei/persoana. Închirierea personalului se face pe minimum 4 ore.Serviciile de montaj mobila se negociază în funcţie de dificultatea operațiunii.

 

Date de contact:

Tel: 0759436971
Whatsapp: 0759436971
e-mail: transportamobilapunctro@gmail.com