Transport mobila Constanta – Transport Marfa Constanta – 0759.43.69.71

Transport mobila Constanta. Transportam: mobila, electrocasnice, mutam sedii de firme. 0759.43.69.71 , Program Zilnic, 08-22.00

In fiecare zi, la noi, gasiti cele mai bune oferte de transport mobila in Constanța.
Personalizam fiecare cerere de oferta.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de transport-mutari.

Echipa noastră de transport mobila in Constanța, va manipula cu atenție toate lucrurile clientului. Mobila transportata in Constanța cu noi, va ajunge intacta la destinație. Clientii care au mai transportat mobila cu noi in Constanta, pot confirma calitatea serviciilor oferite, pe pagina noastra de rewievuri.

Rămânem la fel de fideli in a oferi discount, clientilor interesati de transportul mobilei in cutii de carton.

Avantajul transportului mobilei in cutii de carton, consta în protejarea maxima a acesteia.

Dulap cu 3 usi relocat de noi.

Mutari mobila Constanta, lucruri personale, pianine, mutări, utilaje și aparatură medicală, transport marfa, materiale de constructii.
Ne ocupam de acest domeniu inca din anul 2007, in special cu serviciile transport de mobila si bunuri diverse, inclusiv obiecte ce necesita licenta de transport, fiind specializati in mutari de locuinte si sedii de orice tip: garsoniere, apartamente de 2-3-4-5 camere, vile, spatii comerciale. Acesta este si unul din principalele motive prin care putem garanta raportul bun, calitate-pret.

Montaj dulap cu 3 usi

Optional, in functie de buget la orice mutare propunem si ne ocupam de arhivarea si protejarea bunurilor si obiectelor personale, precum si de dezasamblarea si reasamblarea mobilierului sau a obiectelor pentru transport, acolo unde este cazul.

Camion ideal pentru mutarea mobilei din 3-4 camere. Volumul camionului este de 33 mc.


In general relocarea – mutarea mobilei se face in timp scurt, cu ajutorul echipei de profesionisti specializati si a masinilor special confectionate si dotate pentru aceasta activitate din flota nostra auto. Avem posibilitatea si capacitatea de a executa orice mutare mobila in Constanta, in aceeasi zi. Pentru apartamente cu 1 pana la 4 camere sau garsoniere putand fi mutate / relocate complet in 2 pana la 5 ore.

Montaj dulap cu 3 usi

Costuri transport mobila Constanta

Pentru lucrarile mari, evaluarea pretului pentru mutari mobila Constanta se face gratuit de catre noi, cu participarea unui om specializat in domeniul de mutari mobila in Constanta.
Pretul corect se ofera pe loc si se calculeaza luand in considerare dificultatea mutarii ( etaj / spatiu manevra, lift, loc parcare, etc…) , durata si distanta pe care se face mutarea, implicit numarul de manipulanti implicati.

Azezare mobila in camion

Un alt aspect important este etajul de pornire si cel de destinatie, cat si daca exista necesitatea demontarii unor piese de mobilier sau obiecte aflate in spatiul dumneavoastra, daca in locatii exista lift sau nu, etc.

Duba 3,5 tone, ideala pentru mutarea garsonierelor

Infoliere și incarcare mobila in autocamion. Manipulare atenta. Echipa de profesionisti, gata sa preia orice comanda venita din partea clientilor interesati de mutari mobila in Constanta.

Incarcare atenta in autocamion

Apelati cu incredere la serviciile noastre de transport-mutari in Constanta. Ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau WhatsApp.

GALERIE IMAGINI

Date contact:

e-mail: transportamobilapunctro@gmail.com

tel: 0759.436.971

WA: 0759.436.971