Transportam Mobila in toata tara cu echipe de profesionisti in domeniul serviciilor de mutari! Transport mobila Bucuresti. 0759436971 Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

Transport mobila Bucuresti. 0759436971 Servicii A-Z de mutari lucruri domestice. Program non-stop.

TRANSPORT MOBILA ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ CU CAMION DE 3.5 TONE DOTAT CU LIFT HIDRAULIC SI MIJLOACE SPECIFICE DE ANCORARE.

Preturi orientative: 250 lei pentru transportul unei canapele cu 2 locuri, de la parter-parter; 250 lei pentru transportul unui frigider de 1.7m, de la parter-parter; 250 lei pentru transportul unei mese de birou de 1.2 m lungime, de la parter-parter; 250 lei pentru transportul unei piese de mobilier TIP SOLDAT, de la parter-parter; 250 lei pentru transportul unei masini de spalat, de la parter-parter; 350 lei pentru transportul unui coltar de living, de la parter-parter; 250 lei pentru transportul a 20 saci de haine, de la parter-parter; 250 lei pentru transportul a 10 cutii cu carti, de la parter-parter…

 

Preturile sunt valabile in Bucuresti

 

POZE CU O PARTE DIN MASINILE NOASTRE

Suntem o firma de mutari cu acoperire nationala

Transportam mobila, bagaje, marfa, mutam sedii de firme, din orice oraș în București și retur.
Detinem dube și camioane dotate corespunzător pentru orice tip de transport.
Echipele noastre de manipulanti și montatori sunt gata sa preia orice comanda de la cei mai pretențioși clienti interesati de serviciile noastre de mutari.
Pe tot parcursul transportului, marfa este asigurata prin contract. Clientii nostri vor beneficia de garantie executiei lucrarii in mod profesionist.

MOD DE LUCRU

Clienții noștri interesați de servicii de transport mobila în București, ne contactează telefonic, prin intermediul formularului de contact aflat pe prima pagina a site-ului nostru, sau pe WhatsApp.

Specialiștii noștri evaluează lucrarea – dupa primirea tuturor informatiilor solicitate clientului, apoi comunica oferta de pret clienților interesați de transport mobila, bagaje, servicii de mutari complete, relocari sedii de firma, în București dar si in alte orase din Romania.

Dupa negocierea prețului privind transportul de mobila în București, stabilim data mutării impreuna cu clientul.

COVID-19

Respectam în continuare recomandările impuse de autorități cu privire la stoparea răspândirii COVID-19.

Preturi

Pentru transportul de mobila sau marfa cu camion de 3.5 tone dotat cu lift hidraulic, tariful este de 3 lei/km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante mai mari de 200 km / sens.

Transportul de mobila sau marfa cu camion de 5 tone ( 32 mc ), având dimensiuni de gabarit : L = 6.1 m, lățime = 2.4 m, înălțime = 2.2 m, tariful este de 3 lei / km, taxare dus-intors. Pretul este valabil pentru distante de minimum 300 km/sens.

Serviciile de manipulare se taxeaza /ora, 70 lei/persoana. Închirierea personalului se face pe minimum 4 ore.
Serviciile de montaj mobila se negociază în funcţie de dificultatea operațiunii.

Ambalam lucrurile cu mare atentie.
fotoliu pregatit sa fie ambalat si mutat


frigider pregatit de mutare


CONTACT:

Tel: 0759436971
Whatsapp: 0759436971
e-mail: transportamobilapunctro@gmail.com