Montaj mobila

Pe langa transportul de mobila, punem la dispoziție o echipa de tamplari profesionisti, pentru montajul oricărui tip de mobilier.

Lista serviciilor oferite:

  • demontam mobila veche supusa mutarii
  • montam bucatarii
  • montam dressinguri
  • montam dormitoare
  • montam birouri
montaj mobila

Tâmplarii profesionisti vor avea în dotare unelte de ultima generație, astfel, mobila montata de noi, sa fie în conformitate cu proiectul.

Inainte de montajul corpurilor suspendate, se va verifica structura zidului și se va stabili modelul sistemului de prindere.

Mobila de living se va monta conform schiței. Și aici se va avea în vedere structura peretelui, în cazul în care aceasta este prevazuta de proiectant, ca necesitând prindere în perete.

Montajul mobilei de bucătărie se va realiza cu mare grija. Electrocasnicele incorporate în mobila se vor monta conform planului de lucru. Prinderea în perete a corpurilor suspendate se va realiza cu dibluri specifice fiecărui tip de zid. ( beton, cărămidă, rigips, BCA)

Dressingul prevazut pe holul apartamentului, încadrat între 2 pereți și tavan, va fi montat „la poziție”, deoarece spațiul limitat nu permite altfel de montaj.

Piesele de mobilier din dormitor se vor monta la fata locului. Patul, dulapul, noptierele, vor fi așezate la poziția dorita de Beneficiarul lucrării.

Recepționarea lucrărilor de montaj mobila se va face împreună cu clientul. Observațiile vor fi luate în considerare, iar micile reglaje reclamate de către Beneficiar, se vor realiza pe loc. Va invitam sa ne contactați telefonic sau sa completați formularul de contact. Programul nostru de lucru este de Luni pana Sâmbăta, în intervalul orar 09-21.00