Mod de lucru

De la primirea comenzii si pana in momentul mutarii propiu-zise, ne organizam sa respectam ora stabilita cu clientul. De asemenea, ne asiguram sa avem la noi si echipamentele de protectie si uneltele corespunzatoare de manipulare si mutare a mobilei.

Organizare

Ne deplasam la client cu 15 minute mai devreme de ora stabilita si, la fata locului impreuna cu beneficiarul lucrarii, discutam detaliile cu privire la ordinea de incarcare a mobilei in camion.

Manipulare

Mobila se va ancora cu mijloacele din dotare specifice, astfel, pe toata durata transportului, sa fie asigurata din punct de vedere fizic. Descarcarea mobilei se va face cu mare atentie si pozitionarea acesteia se va realiza la indicatia clientului. Daca e cazul, montajul mobilei va fi realizat la final, de echipa noastra, dupa un plan de lucru amanuntit, agreat de beneficiarul lucrarii.

Transportul mobilei cu firma noastra nu presupune un efort deosebit din partea clientilor. Experienta dobandita de-a lungul anilor ne-a antrenat imaginatia lucrului bine facut. Preturile corecte, raportate la economia de piata, fac si ele parte din strategia noastra de lucru axat pe un volum mare. Coordonarea activitatii de catre seful de echipa, vine in intampinarea nevoii obtinerii celor mai bune rezulatete a serviciilor de transport mobila.