Manipulare mobila

Manipulam cu atenție mobila Dvs. Demontam și infoliem cu grija fiecare element de mobilier. Materialele de protecție sunt de cea mai buna calitate.

Echipa noastră de manipulanti mobila intra în casa Dvs cu un bagaj vast de cunoștințe în domeniu. Experienta dobândită pe parcursul miilor de mutări efectuate, are ca scop final, satisfacția clientului de a ne recomanda.

Manipularea mobilei se va efectua cu echipamente adecvate. Pentru obiectele de mobilier grele se vor folosi chingi specifice. Piesele mici de mobilier vor fi manipulate ca atare.

Echipa de manipulanti mobila își asuma responsabilitatea unui transport sigur.

Mobila va fi manipulata și așezată cu grija în autocamion.

Descărcarea mobilei din autocamion se va efectua cu ajutorul liftului hidraulic din dotare. Se va tine cont de ordinea descărcării, astfel, manipularea mobilei pana în locuința clientului, sa se desfășoare eficient, în sensul așezarii pe poziții a tuturor obiectelor de mobilier

Așadar, manipulantii de mobila vor lucra după un plan bine pus la punct încă de la începutul lucrării. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

Vor trata responsabil fiecare manipulare de mobila, indiferent de gradul de uzura a acesteia. Obiectele fragile vor fi protejate suplimentar și manipulate cu mare grija. Suntem conștienți ca numai un serviciu de calitate ne poate recomanda. Dacă v-am convins ca suntem profesioniști în manipularea mobilei, va invitam sa ne contactați. Lucram de Luni pana Sâmbăta.