Firma de mutari si debarasari mobila Manipulare mobila Brasov

Manipulare mobila Brasov

 

 

Manipulam cu atenție mobila Dvs. Demontam și infoliem cu grija fiecare element de mobilier. Materialele de protecție sunt de cea mai buna calitate, oferite de firma noastra in mod gratuit, pentru orice client, indiferent de volumul de mobila.

Echipa

Echipa noastră de manipulanti mobila intra în casa Dvs.cu un bagaj vast de cunoștințe în domeniu. Experienta dobândită pe parcursul miilor de mutări efectuate, are ca scop final, satisfacția clientului de a ne recomanda. Echipa de manipulanti mobila Brasov, își asuma responsabilitatea unei incarcari sigure in autocamioane.

Echipamente

Manipularea mobilei se va efectua cu echipamente adecvate. Pentru obiectele de mobilier grele se vor folosi chingi specifice. Piesele mici de mobilier vor fi manipulate ca atare. Autocamioanele noastre au in dotare, chingi si suporturi de prindere, cat si fasii de butete pentru atenuarea socurilor produse pe parcursul transportului.

Descarcarea mobilei

Descărcarea mobilei din autocamion se va efectua cu ajutorul liftului hidraulic din dotare. Se va tine cont de ordinea descărcării, astfel, manipularea mobilei pana în locuința clientului, sa se desfășoare eficient, în sensul așezarii pe poziții a tuturor obiectelor de mobilier. Așadar, manipulantii de mobila vor lucra după un plan bine pus la punct încă de la începutul lucrării. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

Asezarea mobilei pe pozitii

La finalul descarcarii mobilei din autocamion, echipa va aseza mobila la pozitia indicata de catre client. Mobila va fi streasa de praf inainte de inceperea montajului. Piesele de mobilier care nu se incadreaza in spatiile noii locuinte, si necesita modificare, la cererea clientului vor fi modificate contracost. Echipele noastre de manipulare mobila Brasov, sunt pregatite pentru orice interventie.

Modificare mobila

                                               Acolo unde situatia, spatiul si uneltele din dotare, permit modificari de mobila la fata locului, echipele vor modifica pe loc. In cazul in care mobila trebuie transportata la atelierul nostru de tamplarie, in vederea modificarii, termenul de executie va fi de cel putin 3 zile lucratoare, avand in vedere numeroasele solicitari venite din partea clientilor nostri.

 

Vor trata responsabil fiecare manipulare de mobila, indiferent de gradul de uzura a acesteia. Obiectele fragile vor fi protejate suplimentar și manipulate cu mare grija. Suntem conștienți ca numai un serviciu de calitate ne poate recomanda. Dacă v-am convins ca suntem profesioniști în manipularea mobilei, va invitam sa ne contactați. Lucram de Luni pana Sâmbăta.