DEBARASARE MOBILA VECHE TIMISOARA

ESTIMEAZA COSTURI

DESPRE NOI

Debarasam: – mobila veche, canapele, saltele, paturi, uși vechi, tocuri de uși, diverse lucruri inutile de prin casa. Echipa noastră de debarasare veche in Timișoara, va onora cererea clienților, întocmai și la timpul agreat prin contract. Cu un portofoliu de peste 10.000 de clienti privind debarasarile de mobila veche in Timișoara, firma noastră are ca scop dublarea numărului acestora, în acest an. Suntem adepții tarifelor mici raportate la calitatea oferita, când vine vorba de serviciile de debarasare mobila veche in orașul Timișoara. Știm că numai un raport bun calitate-pret ne situează în topul preferințelor timișorenilor interesati de gasirea unei firme de debarsari mobila veche la pret convenabil. Soluțiile ieftine identificate de firma noastră în privința serviciilor de debarasare mobila veche in Timișoara, au ca scop atragerea de noi clienți mulțumiți de activitatea noastră sustinuta cu profesionisti in domeniu. De obicei, clientii care ne contacteaza in prvivinta unui serviciu de debarasare mobila veche in Timisoara, accepta sa lucreze cu firma noastra, datorita preturilor mici practicate de noi. Suntem adeptii preturilor mici si a castigurilor din volumul mare de lucru, fapt dovedit pana in prezent prin recenziile pozitive scrise de clientii care au debarasat mobila veche cu noi.

CUM LUCRAM?

Clientii interesati de serviciile de debarasare mobila in orasul Timișoara, ne contactează telefonic sau online, precizând toate piesele de mobila veche de care dorește sa scape, zona din care trebuiesc ridicate, etajul locuinței, data la care dorește sa beneficieze de servicii. In cadrul convorbirii telefonice, clientii interesati de serviciile noastre de debarasare mobila veche, primesc pe loc pretul cu privire la serviciile solicitate. Dupa ce am batut palma, echipa noastra se prezinta la client, la data si ora stabilita, in vederea debarasarii mobilei vechi, asa cum a fost stipulat in contractul verbal sau cel scris dintre parti.

CONTRACTUL

Termenii contractuali privind debarasarea mobilei vechi se stabilesc împreună cu clientii, astfel, fiecare dintre parti sa fie multumita. Contractul de prestari servicii semnat cu clientul are valoare juridica si nu poate fi anulat dect cu acordul ambelor parti + situatii de forta majora. In baza contractului de prestari servicii, scis sau verbal, partile vor pune in aplicare intelegerea avuta, cu repectarea legislatiei in vigoare. In contractul de prestari servicii privind serviciile de debarasare mobila veche, nu vor fi prevazute clauze contractuale in dezacord cu legislatia generala.

PLATA SERVICIILOR

Plata serviciilor de debarasare mobila veche se poate efectua online sau cash la sofer, in baza unei facturi fiscale sau in baza unui bon fiscal. Clientul mai poate plati serviciile de debarasare mobila veche si in baza unei facturi proforme emise in avans de catre firma prestatoare. In orice situatie, plata trebuie facuta cel tarziu la ora finalizarii serviciilor de debarasare mobila veche, agreate de catre parti, la data semnarii contractului verbal sau scris.

 

Open chat
1
VA RUGAM SA TINETI CONT DE ACEST MODEL DE CERERE DE OFERTA OFERTA

Buna ziua! Solicit OFERTA DE PRET, pentru mutarea urmatoarelor lucruri....am/nu am poze, data mutarii...cartierul...etajul...lift. Lucrurile le mut in cartierul/orasul...etajul...doresc/nu doresc servicii de demontat/remontat...doresc/nu doresc servicii de infoliere.
Call Now Button